Προκυρήξεις σεμιναρίων - εργαστηρίων

PDF | Εκτύπωση | E-mail

Πρόγραμμα και συμμετέχοντες σεμιναρίου 8-10 Δεκεμβρίου

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 18:17 Συντάχθηκε απο τον/την ΚΠΕ Παρανεστίου Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 08:40

Παρακάτω ακολουθούν συνημμένα η κατάσταση συμμετεχόντων και το προγραμμα του σεμιναρίου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 8-10 Δεκεμβρίου στο Παρανέστι με τίτλο "Πράσινα πεδία εργασίας στο αστικό περιβάλλον".

Παρακαλούνται οι τακτικοί συμμετέχοντες να επικυρώσουν την συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου έτσι ώστε να καλυφθούν οι τυχόν κενές θέσεις απο τον πίνακα των αναπληρωματικών.

Σύντομα θα αναρτηθούν και οδηγίες για τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.

   

PDF | Εκτύπωση | E-mail

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς 8-10 Δεκεμβρίου με τίτλο "Πράσινα πεδία εργασίας σε αστικό περιβάλλον"

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΠΕ Παρανεστίου Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 10:58

Το ΚΠΕ Παρανεστίου στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»  με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα διοργανώσει σεμινάριο - εργαστήριο με θέμα:« Πράσινα πεδία εργασίας στο αστικό περιβάλλον»

Το σεμινάριο-εργαστήριο θα υλοποιηθεί, από Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 μέχρι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14:30.Θα συμμετέχουν 50 εκπαιδευτικοί   Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των νομών εμβέλειας του ΚΠΕ Παρανεστίου.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να στείλουν αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της βαθμίδας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν. Στις Διευθύνσεις που δεν υπάρχουν Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων, οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών να σταλούν απευθείας στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν. Οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων ή οι Διευθύνσεις, παρακαλούνται να στείλουν τα ονόματα των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών (κύριων και αναπληρωματικών) με διαβιβαστικό, υπογεγραμμένο από το Διευθυντή   Εκπαίδευσης καθώς και τις αιτήσεις τους, στο ΚΠΕ Παρανεστίου με email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017.

Το ΚΠΕ Παρανεστίου θα καλύψει:

  •             τη διαμονή στον οικισμό φιλοξενίας του ΚΠΕ στην περιοχή Μεσοχωρίου
  •             ένα γεύμα
  •             ένα δεκατιανό
  •             μπουφέ καφέ στα διαλείμματα
  •             υλικά εργαστηρίων

Τα έξοδα μετακίνησης των εκπαιδευτικών θα επιβαρύνουν τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και όχι το ΚΠΕ Παρανεστίου ή την υπηρεσία τους.

Επισυνάπτεται η φόρμα αίτησης, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και το ακριβές πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Attachments:
Download this file (Φόρμα αίτησης.docx)Φόρμα αίτησης.docx[ ]444 Kb
   

PDF | Εκτύπωση | E-mail

Οδηγίες προς συμμετέχοντες για το σεμινάριο 23-25 Ιουνίου

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΠΕ Παρανεστίου Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 06:58

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε επισυναπτόμενες οδηγίες για την καλύτερη πρόσβαση και διαμονή κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

   

PDF | Εκτύπωση | E-mail

Κατάσταση συμμετεχόντων στο σεμινάριο Δικτύου 23-25 Ιουνίου

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΠΕ Παρανεστίου Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 08:39

Παρακάτω παραθέτουμε το πρόγραμμα και τα ονόματα των συμμετεχόντων στο σεμινάριο Δικτύου που θα πραγματοποιήσει το ΚΠΕ Παρανεστίου σε συνεργασία με τα ΚΠΕ Αρναίας, Βεύης-Μελίτης, Νάουσας και Βελβεντού στη Βαρβάρα Χαλκιδικής στις 23-25 Ιουνίου 2017 με τίτλο

" Υπαίθρια Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Επιθυμία ή αναγκαιότητα;"

Παρακαλούνται οι τακτικοί συμμετέχοντες να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στα σεμινάριο ηλεκτρονικά στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,; ή τηλεφωνικά στο 2524021005 το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 14 ΙουνίουΣύντομα θα αναρτηθούν και οδηγίες για την καλύτερη προσέλευση και οργάνωση των συμμετεχόντων όσον αφορά τη διαμονή τους για το τριήμερο. 

   

Σελίδα 1 από 11

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

espa

/

2012 | kpeparanestiou.gr  Κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη toastedweb.gr